Investeren

Investeren zonder zorgen? Weten wat uw kansen zijn?

Landal De Wielsche Dreef biedt u een unieke kans om zorgeloos te investeren in een prachtig vakantiehuis midden in de natuur.

Investeringskans

Landal De Wielsche Dreef biedt u een unieke kans om zorgeloos te investeren in een prachtig vakantiehuis midden in de natuur.

Duurzame investering

Investeren in een vakantiehuis op het park betekent voor u een vorm van duurzaam beleggen. Ons doel is nul-op-de-meter te realiseren door de vakantiehuizen gasloos op te leveren en gebruik te maken van duurzaam opgewekte elektriciteit. De mogelijkheid bestaat om uw vakantiehuis uit te rusten met zonnepanelen. Daarnaast wordt bij de bouw gebruik gemaakt van duurzame materialen en innovatieve technieken.

Verhuur

Uw vakantiehuis verhuren via Landal biedt u uitzicht op een goed rendement. Landal neemt de verhuur van uw vakantiehuis voor u uit handen. Mocht u zelf gebruik willen maken van uw vakantiehuis dan kunt dit zelf aangeven. Zo kunt u recreëren en renderen in één en wordt u volledig ontzorgd.

Gezamenlijk beheer

Landal regelt het beheer en ontzorgt u als eigenaar. Daarnaast zorgt Landal ervoor dat uw vakantiehuis er schoon en goed verzorgd bij ligt. Zo kunnen u en uw huurders er zeker van zijn dat iedereen kan genieten in een aangename omgeving.

Eigen grond

Door middel van appartementsrechten beschikt u als eigenaar van het vakantiehuis ook over het eigendomsrecht van de grond.

Wilt u alles weten over het park en de verschillende vakantiehuizen vergelijken?

Informatie en verkoop

Landal De Wielsche Dreef biedt u een unieke kans om zorgeloos te investeren in een prachtig vakantiehuis midden in de natuur. Bent u op zoek naar meer informatie over het park of de verkoop van vakantiehuizen? Neem dan contact op met Residentia projectmakelaars.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in en blijf op de hoogte over de ontwikkelingen op Landal De Wielsche Dreef.

Download uw brochure

Schrijf je in en blijf op de hoogte over de ontwikkelingen op Landal De Wielsche Dreef.