Over het Park

Kom meer te weten over ons park. Landal De Wielsche Dreef ontwikkelt een vakantiepark met luxe vakantiehuizen met veel rust, ruimte en natuur.

Hieronder vindt u praktische informatie zoals park en plantoelichting, openingstijden en veel gestelde vragen.

Park en Plantoelichting

Uw eigen vakantiehuis bij Landal De Wielsche Dreef? Dat is mogelijk! Onze vakantiehuizen zijn uitermate geschikt als beleggingsobject met daarnaast goede mogelijkheden voor recreatief eigen gebruik. Een prachtig gelegen vakantiepark midden in De Betuwe omringd door water, natuur, cultuur en gezelligheid. Voor jong en oud is er genoeg te beleven om volop te genieten en te ontspannen.

Gefaseerd bouwen

Het park wordt in vijf fasen gebouwd. Dat geldt voor zowel de vakantiehuizen als voor de faciliteiten op het park. In de eerste fase wordt gestart met het receptiegebouw met parkshop en de fietsenverhuur. Zodra fase één is gerealiseerd, zal het restaurant worden gebouwd. Aansluitend volgen respectievelijk het overdekte zwembad met wellness, het avonturenterrein met o.a. een adventure golf, een natuur zwemvijver en een multifunctioneel sportveld. Op het gehele project worden circa 225 vakantiewoningen gerealiseerd.

Duurzaam bouwen

Het park ligt midden in het natuurschoon van de Betuwe. De architectuur van de vakantiehuizen en de centrale voorzieningen zijn geïnspireerd door het landschap. Het park wordt volledig duurzaam gebouwd door gebruik te maken van innovatieve bouwtechnieken en duurzame materialen. Het project wordt gasloos en energiearm opgeleverd.

Gefaseerd verkopen

De vakantiehuizen worden gefaseerd verkocht en in totaal zijn er vijf verkoopfasen. Onze makelaar geeft u hier graag meer informatie over.

Gasloos

De vakantiehuizen worden duurzaam verwarmd door infrarood vloerverwarming. Daarnaast zijn ze gebouwd conform de laatste technieken en beschikken over een hoge isolatiewaarde.

Wilt u alles weten over het park en de verschillende vakantiehuizen vergelijken?

De vakantiehuizen

Maak kennis met de vakantiewoningen op Landal De Wielsche Dreef. Ontdek de verschillende uitvoeringen en kies het vakantiehuis dat het beste bij u past.

Boomgaard Comfort
Beschikbaar in de uitvoeringen:
4-, 6- en 8-persoons

Boomgaard Luxe
Beschikbaar in de uitvoeringen:
2-, 4- en 6-persoons

Boomgaard Wellness
Beschikbaar in de uitvoeringen:
4 en 6-persoons

Verkoop
Brochure
Contact
Informatie
Openingstijden
Omgeving

Veelgestelde vragen

De openingsdatum is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Het totale recreatiepark is 18 ha groot. Op al deze ruimte is het te bedoeling dat er tal van voorzieningen komen.

Download hier uw brochure over Landal De Wielsche Dreef.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom het recreatiepark Landal De Wielsche Dreef? Schrijf u dan in via de website.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in en hoor als eerste over de ontwikkelingen op De Wielsche Dreef

Download uw brochure

Schrijf je in en blijf op de hoogte over de ontwikkelingen op Landal De Wielsche Dreef.